2010. szeptember 18., szombat

Egy kis átalakulás

Amint láthatjátok, eszközöltem némi változtatást! :) Az egyik dolog, hogy kicseréltem a női főszereplő képét, és ezzel a színvilágot is megváltoztattam kicsit! :) A szürkéskékből piros lett, de remélem, hogy így is tetszik! :) Gondolkodom rajta, hogy teszek egy chat-et is a blogra, de szeretném a véleményeteket kérni ezzel kapcsolatban! Várom a komikat! :D

Puszi:Dahlia

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Bocsi, hogy töröltem az előző bejegyzést, csak nem jól írtam le benne valamit... ezért inkább töröltem. De most leírom megint, csak most már jobban:) Szóval, szerintem tök jó lett az új külső! Nekem nagyon tetszik!! A csaj is szebb szerintem mint a másik!:D Szimpatikusabb! A piros a kedvenc színem, így az is nagyon, nagyon, nagyon tetszik! A chat tök jó ötlet!:)
    Várom a folytatását a történetednek!:P Nagyon ügyes vagy!
    Puszi!(KL)
    Eszter!

    VálaszTörlés
  3. Szia Eszter!

    Örülök, hogy tetszik az új kinézet! :) Az az igazság, hogy kezdtem úgy érezni, mikor nézegettem a képeket, hogy ez a csaj jobban illene a főszereplő karakteréhez! :)A piros meg azért lett, mert ez "lobbanékonyabb" szín, mint az a szürkéskék, és szerintem egyelőre ez picit jobban illik a sztorihoz. (Remélem, hogy nem laposodik el nagyon :) )
    Köszi a véleményt! :)

    Puszi:Dahlia (L)

    VálaszTörlés